Orkestra.ro, concurs de articole de blog

Rezumatul celei de-a doua editii: de doua ori mai multi sponsori, peste 2700 de articole inscrise

Concursul Summer Orkestra, desfasurat in perioada 20 iunie – 18 August, a adunat la start nu mai putin de 61 de sponsori ce au oferit peste 180 de premii in valoare de peste 85.000 lei. Premiile constand in vouchere de cumparaturi, electrocasnice si gadgeturi, au fost acordate in functie de punctajul obtinut pe fiecare campanie in parte, pe baza notelor obtinute pe cele 3 criterii: calitatea textului, respectarea briefului campaniei si popularitatea articolului materializata in numarul de vizite unice generate pe site-ul sponsorului. La concurs s-au inscris 460 bloggeri care au reusit in aproape 8 saptamani sa scrie nu mai putin de 2.713 articole ce au adus pe site-urile sponsorilor implicati peste 34.000 de vizite.

Prin proiectul Orkestra, SEO monitor se implica activ in cresterea si dezvoltarea comunitatii de bloggeri din Romania. Orkestra aduce astfel mai aproape companii si bloggeri, incurajand promovarea in mediul online a brandurilor autohtone.

Competitia Orkestra se afla deja la a doua editie, reusind fata de editia din primavara, Spring Orkestra, sa atraga un numar aproape dublu de sponsori atrasi de posibilitatea promovarii pe blogosfera romaneasca. Sponsorii au oferit un numar mai mare de premii, inclusiv premii garantate constand in tablete si smartphone-uri pentru bloggerii care au inscris articole in concurs respectand regulile organizatorului si brief-urile companiilor.

Premiul cel mare, o vacanta de 7 zile pentru doua persoane in insula Rodos din Grecia, a fost castigat de Mirela Izabela Blanaru. Lista completa a castigatorilor poate fi gasita in sectiunea Clasament final de pe orkestra.ro.

Summer Orkestra a reprezentat un adevarat tur de forta atat pentru organizatori, dar mai ales pentru participantii care au ridicat stacheta fata de editia anterioara, reusind sa raspunda mai bine briefurilor campaniilor din concurs si sa propuna articole cu un continut original si de calitate. Desi in plina vara, acestia au ales sa isi aloce o buna parte din timp realizand zeci de articole dedicate produselor si serviciilor participante in concurs, grupate pe 6 categorii: casa si gradina, familie si copii, fashion, IT&C si electrocasnice, lifestyle, sanatate si travel.

Alaturi de Cocktail Holidays, sponsorul oficial al concursului, SEO monitor a avut alaturi partenerii strategici Prokreative, Atelierul de cuvinte si DPD Curier precum si partenerii media Zile si Nopti si Comunicate de Presa.

Incepand cu luna octombrie, echipa SEO monitor pregateste o noua editie Orkestra: cea de toamna. Mai multe detalii vor fi in curand disponibile pe site-ul concursului: orkestra.ro.

Despre SEO monitor

SEO monitor este o agentie dedicata campaniilor de optimizare pentru motoarele de cautare si cresterea vizibilitatii unui brand in mediul online romanesc. SEO monitor a fost desemnata agentia anului in e-commerce in anul 2012, generand peste 50 de milioane de vizite pentru clientii sai in cursul aceluiasi an. Editia de vara a concursului Orkestra a insemnat o munca de echipa in care SEO monitor a avut alaturi 61 de branduri locale: Cocktail Holidays, Arabesque, Atas Lighting, Covera, Exclusive Doors, Maderomania, O-mac, Saniclas, SmartLighting, Vertex Cleaning, Articole de petrecere, Bebelas, Best Kids, Magazinul de masinute, Noriel, Carmencita, Lensa, miniPRIX, Secundar, SevenSins, Superpantofi, TinaR, Walkin Incaltaminte, Watchshop, ABDcomputer, Cartuseria, ITGalaxy, ITGStore, Pointshop, Printcard, Strada IT, Autoboca, Biciclop, Editura Litera, Elefant, Hanora, La Tzara, Philips Floorcare, Philips Garmentcare, Philips Haircare, Philips Kitchen, Promotion.eu, Radacini, Rame de pat, Re-incarcare, Recomandati.ro, Siguranta Financiara, SoftStep, Tocmai.ro, Visionexpo Systems, Vittel, CMMB, Dentfix, Hilmi, Mobile Vet, Optiness, Aerotravel, BileteAvion.ro, Blue Air, Free Spirit, Portal Turism.

 

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu