Intrebari despre web hosting-ul gratuit

Cautarea unei solutii de web hosting gratuit este o decizie cu un acut caracter imperativ. Incercarea de a identifica o gazduire de incredere poate fi o sarcina descurajatoare, mai ales cu atat de multi furnizori de servicii și optiuni, disponibili in zilele noastre. Promisiunile, sau detaliile caracteristice prezentate, ofera o nota intimidanta acestei sarcini. Dar nu asa ar trebui sa fie situatia. Exista o gama de caracteristici simpliste, clare si comune, pe care ar trebui sa le ofere un bun furnizor.

Spatiul de pe disc se refera la cantitatea de spatiu de stocare, atribuita de catre furnizor. Acest spatiu va fi folosit pentru a stoca documentele site-ului web, inclusiv text, imagini, audio, ingloband toate fisierele pe care le utilizati pentru pagina dumneavoastra.

images (1)

Latimea de banda a unui server dedicat se refera la cantitatea de trafic permisa in accesarea si parasirea site-ului. Acces inseamna de fiecare data cand un vizitator tipareste numele acestuia in browser-ul personal. Parasirea inseamna de fiecare data cand un vizitator primeste ceva de la site-ul dvs., indiferent daca acest lucru se refera la vizualizarea unei fotografii, ascultarea unui clip audio, sau descarcarea unui fisier. De exemplu, in cazul in care platforma are o multime de elemente grafice, precum fotografiile, atunci veti avea nevoie de o capacitate superioara de stocare si o latime de banda mai mare.

Daca aceasta este prima data cand detineti un site, in mod inevitabil sunteti limitat de lipsa unei experiente de scripting relevante. Acesta reprezinta impulsul pentru cautarea unui furnizor, care ofera o aplicatie gratuita prin care va puteti crea platforma, pur și simplu prin alegerea unui sablon si adaugarea propriul text si a imaginilor aferente. FTP vine de la File Transfer Protocol. Acesta este protocolul pentru transferul de fisiere de pe calculator pe serverul dvs. de web hosting gratuit, sau viceversa. Acest lucru va permite sa incarcati fisiere finite (inclusiv imagini sau multimedia ) de pe computer pe serverul furnizorului de servicii. Un bun furnizor din acest domeniu ar trebui să ofere 24/7 acces nelimitat FTP .

Da, furnizorul de web hosting gratuit ar trebui sa va ofere servicii de e-mail, astfel incat putei seta conturi specifice. In plus, fata de o interfata care sa va permita autentificarea si gestionarea e-mailurile utilizand browser-ul de web, serviciul de e-mail ar trebui sa includa, de asemenea, posibilitatea de accesare prin intermediul diverselor dispozitive electronice. Ar trebui sa alegeti intotdeauna un serviciu gratuit de gazduire web cu acces gratuit, telefon de încredere si sprijin de e-mail . In timp ce niciun serviciu nu  poate garanta un uptime constant de 100 %, acestea pot fi caracterizate de masuri de siguranta, care pot include 24/7 ore de server si de monitorizare a retelei, hardware redundant si configuratii de retea, si alimentarea cu energie in cazuri exceptionale. Independent de faptul ca exista posibilitatea sa nu intelegeti pe deplin rostul tuturor acestor specificatii, este bine sa va asigurati de prezenta aspectelor tehnice relevante. Daca sunteti in cautarea unui furnizor de web hosting gratuit, atunci trebuie sa va asteptati sa nu platiti absolut nimic pentru toate caracteristicile de baza, enumerate mai sus.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu