Intalnire online dedicata problematicii admiterii la INM 2014

Euro Best Team si Juridice.ro organizeaza astazi, 6 mai 2014, o intalnire televizata si dedicata admiterii la Institutul National al Magistraturii.

Intalnirea se va desfasura la Amfiteatrul Albastru al Camerei de Comert si va fi difuzata in direct pe Juridice.ro, incepand cu ora 18.00.

Participarea la dezbatere este libera. Persoanele care doresc sa participe la intalnirea dedicata admiterii la Magistratura si INM 2014 se pot inscrie cu ajutorul formularului aflat pe pagina juridice.ro. In cadrul intalnirii, participantii pot adresa intrebari invitatilor.

Din tematica:

– Programa de admitere

– Raționamentul Logic

– Interviul

– Simulare concurs de admitere

Conf. univ. dr. Emilian Stănișor. Este magistrat-procuror de cariera, cunoscut ca specialist in domeniul dreptului penal, criminologiei si penologiei, expert al Consiliului Europei si autor de studii de specialitate. Emilian Stanisor este doctor in drept si are o experienta de peste 20 de ani in invatamantul universitar, in prezent fiind conferentiar la Universitatea din Bucuresti. Emilian Stanisor a fost lector al Institutului National al Magistraturii, iar in prezent preda disciplinele Drept penal si Drept procesual penal in cadrul programelor de pregatire pentru admitere la magistratura si INM organizate de Euro Best Team.

Livia Mohirta. Este psiholog, psihoterapeut, trainer de optimizare si dezvoltare personala si organizationala cu studii masterale internationale in Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare (PEU) si Dezvoltare Personala (Universitatea Bucuresti). Livia detine o vasta experienta in pregatirea candidatilor la probe psihologice, de rationament si logice pentru admiterea la institutii publice si europene. De asemenea, ea are pregatire in formare NLP Practitioner – IANLP si experienta in educatia non-formala a copiilor, adolescentilor – este cercetator DICE (proiect internaţional Comenius) si in consiliere si diagnoza organizationala – studii aprofundate MBA Open University Londra.

Moderator: dr. Andrei SĂVESCU, coordonator JURIDICE.ro

Despre EURO BEST TEAM SRL
Euro Best Team ofera servicii de training si consultanta in domeniul fondurilor structurale si a elaborat numeroase proiecte pentru companii nationale, multinationale, institutii publice, ong-uri. Printre clientii EBT se regasesc urmatoarele institutii: Guvernul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Ministerul Mediului, Padurilor si Apelor, Ministerul de Interne, Consiliul Concurentei si altele.

Citeste mai mult: Intalnire online dedicata problematicii admiterii la INM 2014

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu