Cum sa potriviti parfumul cu imbracamintea

Atunci cand va alegeti imbracamintea pentru ziua urmatoare puteti opta pentru mai multe stiluri. Puteti alege rochii cu imprimeuri indraznete si colorate sau ceva delicat care sa va puna in evidenta natura dumneavoastra delicata. Sau poate fi vorba doar de un tricou si o pereche de blugi si adidasi. Indiferent de tipul de imbracaminte, exista anumite parfumuri care se potrivesc cu un anumit stil de imbracaminte. Femeile, in special, acorda o mare atentie acestui aspect si de aceea trebuie remarcate anumite similitudini intre rochii, palarii, incaltaminte, accesorii si parfumuri. Unele sunt foarte versatile si nu trebuie sa va surprinda faptul ca ele pot sa aleaga mai multe categorii.

Daca preferati un stil de imbracaminte care sa va maresca atractia sexuala si capacitatea de a flirta, atunci va regasiti in categoria persoanelor sexy. Imbracamintea pe care va place sa o purtati amplifica aspectul exterior al dumneavoastra si creeaza o imagine senzuala asupra dumneavoastra. Pentru acest stil particular de imbracaminte, probabil ca trebuie sa folositi un parfum care are tonuri senzuale cu o combinatie de arome florale si condimente. Pentru aceasta puteti sa mergeti pe parfumuri orientale care reprezinta o optiune excelenta pentru femeile care se imbraca in haine care va fac sa intoarceti capul dupa ele pe strada.parfumuri

Stilul elegant este mai sofisticat si in acelasi timp, mai feminin. Acest stil este mereu la moda si are un aspect profesional fara insa a avea legatura cu tinuta de birou. Este ideal pentru femeile care vor sa para mai misterioase si care vor sa-si pastreze in acelasi timp feminitatea. Pentru aceasta, puteti alege parfumuri care au un miros mai subtil si mai putin flagrant.

Persoanele cu un stil de viata sportiv au tendinta de a purta articole de imbracaminte care sunt mai relaxate si mai neutre. Nu trebuie sa aveti neaparat o constitutie atletica pentru a face parte din aceasta categorie. Daca stilul dumneavoastra de viata si de imbracaminte este unul sportiv, atunci trebuie sa alegeti parfumuri care au in compunere citrice si mirosuri de fructe.

Daca purtati rochii neobisnuite, in culori puternice, atunci probabil ca faceti parte din stilul exotic. Stilul dumneavoastra atrage atentia celor din jurul dumneavoastra. Semnatura dumneavoastra cu privire la parfumuri trebuie sa fie la fel de exotica ca si aspectul exterior al dumneavoastra.

In final, exista si persoane care sunt adeptele stilului clasic si care nu doresc sa faca schimbari in materie de rochii sau parfumuri. In acest caz trebuie sa folositi parfumuri care sunt traditionale si au elemente florale.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu