Consultare gratuita in e-commence la GPeC Summit

Pe 30 Iunie 2015 a avut loc, la Bucuresti, prima sesiune a “Intalnirilor Consultative GPeC” – eveniment care face parte din Competitia Magazinelor Online Romanesti, organizata in cadrul celei de a 10-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce (GPeC). In cadrul intalnirilor, magazinele online inscrise in Competitia GPeC au discutat fata in fata cu juriul specialist care le-a evaluat, juratii explicand rapoartele de jurizare si oferind consultanta gratuita si recomandari personalizate fiecarui magazin in parte. Scopul exclusiv al “Intalnirilor Consultative GPeC” este cresterea calitatii magazinelor online romanesti si, astfel, dezvoltarea pietei.

Intalnirile Consultative GPeC - 30 Iunie 2015

Intalnirile Consultative GPeC – 30 Iunie 2015

 Le multumesc mult tuturor juratilor GPeC pentru efortul de a analiza magazinele online inscrise in competitie si pentru timpul pe care si l-au dedicat ca sa discute fata in fata cu fiecare magazin in parte. De asemenea, felicit toate magazinele online care au participat la Intalnirile GPeC – demonstreaza ca le intereseaza sa invete si sa evolueze, iar astfel de magazine stau la baza dezvoltarii pietei romanesti de e-commerce. 

Andrei Radu, Founder & CEO GPeC

Mai mult de 45 de magazine online din cele peste 100 inscrise anul acesta in Competitia GPeC au avut ocazia sa ceara recomandari avizate si sfaturi practice de la 17 specialisti in e-commerce – membri in juriul GPeC. Fiecare magazin online a avut la dispozitie peste o ora de dezbatere, timp in care a primit consultanta gratuita si personalizata pe afacerea lui, in asa fel incat sa isi creasca vanzarile, sa ofere servicii calitative clientilor lui si, deci, sa evolueze.

“Intalnirile Consultative GPeC” au avut loc in urma primei etape de evaluare a tuturor magazinelor online inscrise anul acesta in Competitia GPeC. Practic, fiecare din cele peste 100 de magazine a fost analizat si evaluat de juriul GPeC, tinand cont de peste 120 de criterii de jurizare esentiale pentru orice business online.

In urma evaluarii, magazinele au primit un raport de jurizare continand note pentru fiecare criteriu in parte si scurte explicatii din partea juriului, acolo unde au fost identificate anumite probleme. Ulterior, magazinele au avut posibilitatea sa discute asupra raportului in cadrul “Intalnirilor Consultative GPeC” care s-au desfasurat ieri, 30 Iunie 2015, la Bucuresti.

Din acest moment, magazine online au la dispozitie timp dedicat pentru a pune in practica recomandarile juriului, urmand a fi reevaluate in perioada 21 Septembrie – 19 Octombrie 2015 si programate la a doua sesiune de intalniri consultative de la inceputul lunii Noiembrie. Sfarsitul lui Noiembrie aduce cea de a 10-a editie a Galei Premiilor eCommerce in cadrul careia sunt desemnate cele mai bune magazine online ale anului, conform punctajelor obtinute in urma celor doua etape distincte de jurizare.

“Le multumesc mult tuturor juratilor GPeC pentru efortul de a analiza magazinele online inscrise in competitie si pentru timpul pe care si l-au dedicat ca sa discute fata in fata cu fiecare magazin in parte. De asemenea, felicit toate magazinele online care au participat la Intalnirile GPeC – demonstreaza ca le intereseaza sa invete si sa evolueze, iar astfel de magazine stau la baza dezvoltarii pietei romanesti de e-commerce”, spune Andrei Radu, CEO & Founder GPeC.

Componenta completa a Juriului GPeC 2015, precum si detalii despre Competitia Magazinelor Online GPeC sunt accesibile pe website-ul evenimentului la www.gpec.ro, sectiunea Competitia Magazinelor Online. Potrivit organizatorilor, in foarte scurt timp va fi disponibila si lista celor peste 100 de magazine online inscrise anul acesta in competitie.

Despre Link Magazine

GPeC 2015 este un eveniment powered by FAN Courier

Sustinut de: AVON, ContentSpeed, DPD Romania, eMAG, Fulfill.ro, Garanti Bank, Microsoft Romania, MiniPrix, New Black, NewsMAN, Orange Romania, paysafecard, Retargeting, SameDay Courier, SEO Power Suite, Visa Romania, Zitec

Recommended Payment Processor Partner: mobilPay

Recommended Travel Partner: Paravion.ro

Official Radio: Kiss FM

Limousine Serive: CityLimo

Cu sprijinul: 2Parale, Advanced Ideas, AgileMedia, Alin Dobrin Photo Graphics, EasyHost, Ecompedia, enRose, Euroweb, EventLink, Hubstore, Marketizator, Saveur, Silkweb, TeaForte, Trusted, WebDigital, ZeList Monitor

Parteneri Media: (AD)Hugger, Agora, Akcees, ANIS, ARIES, Business Days, Business Review, Business Woman, Business24, Cariere, ComunicateDeAfaceri, ComunicateDePresa.ro, Femei in Afaceri, FNTM, Hotnews, HRBExpert, JurnalulDeAfaceri, IQads, Lumea SEO PPC, Magazinul Progresiv, PRwave, Romania Pozitiva, SEM Days, ShopMania, Smark, SMSLink, SoftBinator, SoftLead, Startups.ro, TechCafe, The Paypers, Ziare.com

Bloggeri parteneri GPeC: Alin Vlad /Anca Duma / Andra Zaharia / Auras Mihai Geambasu / Blogatu.ro / Carmen Albisteanu / Chinezu / Corina Maria Scheianu / Cristina Chipurici / Elena Ciric / Fulvia Meirosu / George Hari Popescu / iYli / Lavinia Biberi / Madalin Blidaru / Olivian Breda / Sabina Cornovac / Sorin Rusi

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu