Bizcaf.ro, un mod inteligent de a face afaceri!

Platforma online de anunturi gratuite bizcaf.ro este cel mai simplu mod de a-ti promova afacerea sau de a gasi un partener de afaceri in mod rapid. Sistemul de selectare si integrare al anunturilor de pe platforma online este ideal pentru dezvoltarea micilor afaceri, baza de date fiind de peste 110.000 de anunturi de produse si servicii.

Un site pentru cele mai bune afaceri

Vrei sa vinzi sau sa cumperi produse noi sau second hand, esti in cautarea unui loc de munca sau a unor parteneri de afaceri? Bizcaf.ro este partenerul ideal care te pune in legatura directa cu persoana care te intereseaza sau care se arata interesata de anuntul tau. Mai mult, postarea anunturilor online se face gratuit si intr-un mod foarte usor.
Fara proceduri complicate

Procesul de postare al anuturilor gratuite este unul facil pentru orice vizitator al site-ului de anunturi bizcaf.ro. Posteaza anuntul tau pe bizcaf.ro fara sa completezi formulare de inregistrare pentru crearea unui cont. Procedura de postare a anunturilor online este astfel facuta, incat sa fie una rapida si fara complicatii, fiind destinata tuturor tipurilor de utilizatori ai site-urilor de anunturi.Afaceri in trei pasiComunicarea rapida sta la baza principiului pe care functioneaza site-ul de anunturi bizcaf.ro. Cauta oferta preferata in judetul tau, contacteaza persoana care a postat anuntul online si incheie afacerea.

Cat de sigur este?

Poti sa ai deplina incredere in specialistii care au dezvoltat site-ul de anunturi bizcaf.ro. Programul de inregistrare in baza de date al oricarui anunt online presupune trecerea acestui prin filtre de siguranta care analizeaza veridicitatea acestora in functie de continut. Este un mod performant de a transforma un site de anunturi intr-o baza de date care sa ofere informatii sigure potentialilor clienti.

Deschis pentru orice oportunitate

Modul rapid si sigur in care poti cauta printre anunturile online oportunitati de afaceri, obiecte scoase la vanzare sau servicii puse la dispozitia ta vor face din bizcaf.ro site-ul tau preferat de anunturi.Categoriile de anunturi online includ domenii precum auto, locuri de munca, imobiliare, afaceri, echipamente firma, moda si frumusete, prestari servicii, vanzare/cumparare diverse si anunturi comunitare. Poti selecta tipul de oferta sau tipul de vanzator dintr-o baza de date care se largeste pe zi ce trece datorita performantelor inregistrate de bizcaf.ro in intermedierea afacerilor din mediul online.Bizcaf.ro foloseste un sistem de cautare si selectare a informatiei esentiale din anunturile online, transformandu-se dintr-un simplu site de anunturi intr-un instrument precis de cautare care inlatura posibilitatea unor fraude si repetarea in mod inutil a acelorasi informatii.

Crestere impresionanta a numarului de vizitatori

Proiectul bizcaf.ro a fost initial o baza de date a expresiilor uzuale din limba romana, fiind parte a unui proiect mai amplu al companiei Epsilon Sys Software.Din 2012, bizcaf.ro a devenit un site de anunturi performant care foloseste tehnologia inteligentei artificiale pentru clasificarea anunturilor. Rezultatele se vad in numarul de vizitatori al site-ului de anunturi, de la 2.000/zi inregistrati in perioada de inceput a proiectului, la 20.000 de vizitatori zilnici interesati de continutul anunturilor online.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu