ABC-ul implanturilor dentare

Implantul dentar reprezinta solutia ideala pentru toti cei care au intampinat afectiuni dentare serioase care au dus la pierderea structurilor osoase. Tocmai de aceea, in acest material va voi prezenta lista cu toate informatiile pe care o persoana trebuie sa le cunoasca inainte de a apela la o asemenea procedura care le poate influenta, intr-o maniera favorabila, viata.

A – amanet. Nu este nevoie de apelarea la amanet sau la alt gen de imprumuturi pentru acoperirea costurilor pentru un implant dentar. Multe cabinete stomatologice aleg varianta platii in rate pentru serviciile pe care le furnizeaza pacientilor, astfel incat acestia sa se poata descurca cu costurile, fara a fi nevoie de aplicarea unor dobanzi care sa le ruineze bugetul.

C –  carte de vizita. Implantul dentar reprezinta solutia ideala pentru toti cei care stiu foarte bine ca zambetul reprezinta arma secreta care face diferenta dintre o persoana atractiva si una care ar putea fi usor catalogata drept banala. Astfel, nu este de mirare ca zambetul este adesea numit „cartea de vizita” a celui care il poarta. Studiile au aratat faptul ca, de cele mai multe ori cei care zambesc au sanse mai mari de a obtine ceea ce isi doresc, decat cei care adopta o atitudine incordata.

D – dentist. Dentistul trebuie vazut drept un aliat si un prieten al pacientului si nu drept un inamic. Rolul dentistului este de a se asigura ca un implant dentar se potriveste perfect celui care urmeaza sa il poarte si tocmai de aceea trebuie intocmite, in prealabil, o serie de analize .

E – estetica. Din motive estetice, implanturile dentare reprezinta solutia ideala pentru toti cei care si-au pierdut increderea in propriul zambet.

L – lipsa durerii. Implantul dentar nu trebuie sa mai reprezinte un lucru care sa-i sperie pe pacienti. Gratie procedurilor moderne si anesteziei, intregul proces este vizibil simplificat, iar pacientul nu isi va da seama cat de repede se va termina totul.

M – masticatie. De cele mai multe ori, lipsa dintilor duce la adevarate probleme care il impiedica pe pacient sa mestece asa cum trebuie alimentele. Acest lucru poate face ca mancarea sa nu fie digerata asa cum trebuie si in felul acesta sa apara tot felul de alte probleme de sanatate. Tocmai de aceea, pentru rezolvarea eventualelor probleme de masticatie, implantul dentar este un adevarat must.

R – riscuri. Este adevarat ca exista anumite riscuri atunci cand vine vorba de aplicarea implanturilor dentare, insa acestea pot fi evitate daca medicul stomatolog este unul bine pregatit. Tocmai de aceea, se recomanda intocmirea analizelor in prealabil. De exemplu, persoanele care sufera de diabet nu trebuie sa apeleze sub nicio forma la implanturile dentare. Aceeasi regula se aplica si in cazul celor care sufera de afectiuni cardiovasculare.

V –  vechi. Dintii vechi sunt protejati atunci cand un implant dentar este aplicat pacientului. Multe persoane au impresia ca, daca un dinte absent este reabilitat, implicit este nevoie de sacrificarea unitatilor dentare vechi. Insa acest lucru nu se aplica in cazul implanturilor dentare moderne.

Z – zambet. Un zambet frumos si sanatos se obtine fara doar si poate cu ajutorul implanturelor dentare.

Niciun comentariu.

Lasa un comentariu